Nadiye123 Leylaufyk ilk kızım makat gelişi olduğu için mecbur sezeryan oldum.. Bu kızımda da sezeryan olacam. Posizyonu normal doğuma uygun ama doktorum sezeryan olur dedi.. Yani tek çocuklu hayata alıştım iki çocuklu nasıl olur bilemiyorum 🙂 biraz korkuyorum acıkcası. Yetersiz Bi anne olmak istemiyorum. İlkinde çok acemilik çektim ama şimdi profesyonelim 🙂 aralarında 5 yaş olacak büyük kızım maşallah çokk akıllı bana dört dörtlük yardımcı oluyor 🙂 rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲
Leylaufyk Nadiye123 amin canım inşallah sende dort dörtlük bi anne olursun yaşın kaç ki , ben daha evliliğe alışamadan şükürler olsun ki oğlum geliyor 7 buçuk hamile olup 7 aylık evliyim 😂😂😂
Leylaufyk SutlacimiYedimmiBen mahsallah canım rabbim hayırlısınla kucaklarımıza almayı nasip etsin 💕💕💕
Leylaufyk Rumeysayunus oooy daha çok minik çok dikkatli ol kuzum rabbim hayırlısınla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🧿💕💕💕💕
Nadiye123 Leylaufyk bende evliliğe alışamadan çocuk oldu demiştim ama sen daha erkencisin… 🙂 Maşallah Allah nasip etsinde olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
[silindi] HHA Ama nasıl bir patates 😂🤪 büyük boy, orta boy, küçük boy patatesler olur. Yanıltıcı ondan hayal edemiyorum tam boyutunu 🥔
HHA [silindi] 🤣 bende edemiyorum ama gobişime bakarsan en büyük🥔 🤣🤣 onlara göre küçük bir patates🥔 olabilir😇🤗