Pofudukk82 Herkese günaydınlar hanımlar pendik yüzyıl hastanesinde Serap Simavlı diye bir doktor var kadın hastalıkları ve doğum doktoru acaba hiç giden oldu mu memnun kaldınız mı hamile degişim bu arada ama çalışıyorum 😊
Yelkaaa01 Pofudukk82 Cook iyi bir faktördür sadece biraz pahalı diğer uzmanlara göre. Suan fiyatını bilmiyorum ama 180i var. Hastası coktur
Umay1m Pofudukk82 mükemmel derecede iyi bir doktor ablam orda Serap hanımda doğum yaptı acayip ilgili müthiş memnun kaldı benim yerim uzak olmasaydı. Bende orda yapacaktım ama gidemedim siz gidebiliyorsanız mutlaka gidin derim zaten tek doçent doktor Serap hanım orada
Yelkaaa01 Pofudukk82 ben ilk boş gebelik sonrası gittiydim hani nrdeni ne neden böyle oldu diye genel muayene ilgili ve kesinlikle guleryuxlu kapalı bi bayan. Sonrasında ben yüzyılda esra Günay var arkadaşımın önerisiyle ona gittim o daha uygun fiyatliydi diye. Serap hanım çok yoğundu kapısı falan sonra esra günaydın ilk doğumunu yaptim memnundum ondanda
Pofudukk82 Umay1m aynen öyle tek doçent bende oyuzden gitmek istedim inşallah hayırlı olur benim için teşekkür ederim yardımcı oldugunu için Allah razı olsun ❤️