Taze-Anne28 En az 2 saatte bir emzirin alarm kurun gece de aynı şekilde devam deniliyor ama bunun ne kadar olduğunu hiçbir yerde bulamadım. Ne zamana kadar bu düzen böyle kızlar
Nadiye123 Taze-Anne28 sağlık ocağında emzirme eğitimi veriyorlar 40 gün toplamda 1 saat uyıtmuyacaksın demişlerdi. Benim ilk doğumum da sütüm gelmedi bilgisizdim kızımı mamaya alıştırdım ama ne kadar emerse o kadar çok sütün gelirmiş.. Her göğüsten 20 dk emzirmek gerekirmiş.
zezeyyy Taze-Anne28 bildiğim kadarıyla Yenidoğan’da 2 saat diye bir şey yok her acıktığında sürekli emzirmelisiniz uykuda olsa bile uyandırmanız lazım sarılık olmaması için oğlum sarılık olmadan atlattı bu şekilde ben yarım saatte bir emzirdim ilk 2 ay🤲
Taze-Anne28 zezeyyy tabi öyle ne kadar çok emzirirsen o kadar iyi. Benim dediğim maksimum süre. Gece uyuyo kalkmadı diyelim 2 saaati geçiyo o zaman sen kaldırıp emzirmelisin. Böyle devam eden bir kısır döngü 😃 ama ne kadar süre bu şekilde devam ediyor
Tulis_bebisi İlk iki saat içinde yarım saat yada memeyi bırakana kadar ilk üç ay emzirmeniz gerekiyor üç aydan sonra kendi ağlayarak açlığını belli ediyor ama tabi her bebek farklıdır genede bı Dr danışın yada ebeye 😊