mucizemmmmmmmm Aslihanilhan ben hiç beklemiyirum bazen hemen içip üstüne kahvaltı yapıyorum unutugum icin
serenty_123 Ben sabah 5 te uyanıyorum tiroit hapimi içiyorum sonra yatıyorum 7 de kan sulandırıcı vurmak için uyanıyorum ozamanda kan hapını içiyorum çünkü kan hapı günde 2 kez mecburen sabah akşam alıyorum sonra uyanınca da kahvaltımı yapıyorum
Mehtap-m Ben gece yatarken içiyorum doktorum gece iç dedi yatmama 1-2 saat kala pek bişey yemiyorum zaten yatmadan içiyorum kafam rahat 😌
Rana-10 Aslihanilhan ben gebelik haricinde de sürekli kullanırım aç karna içince midemi kötü ediyordu bende yemeklerden 2 saat sonra alıyorum daha iyi oluyor
tonbikinannesi Aslihanilhan tok karnına içenler de var ben açken içip 5-10 dk sonra yiyorum midem bulanıyor çünkü ilk başlarda kusacak seviyeye geliyordum
Aras55 tonbikinannesi ilacı içtikten sonra 2 saat süt ve süt ürünleri tüketme demişti doktorum bilmiyorum sizin ki ne dedi ama yine de dikkat edin.
Mervekaynak Aslihanilhan benimki de aç karninina ama dokunursa falan kahvaltıdan 1saaat sonra ye demişti doktorum bı bunu danışabilirsiniz yada başucunuzds bulundurun. Alarm kurun yiyip geri uyuyun 😀😀
Esincil Aslihanilhan sabah erken uyanıp uyuyorsan tekrar o arada kullan ben saat 6 gibi uyanıyorum tuvalet için bir tane portakal suyu sıkıyorum hemen portakal suyu ile içip uyuyorum tekrar sonra 9 gibi uyanıp 10 gibi kahvaltı yapıyorum. Hem c vitamini ile alınması daha faydalı doktorum demişti bende öyle yapıyorum.
Gizliyiiiz Aslihanilhan benimde öyleydi ac karınla atıyorum midem bulanıyor kahvaltıdan sonra atıyorum midem bulanıyor doktorum dedi ki öğle yemeginde yada aksam yemek yerken arada al öyle yaptım dok şükür bulantı falan olmadı doktoruna sorup böyle de kullanabilirsin
Asd1298 Ben kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum demir hapını sonrasında da 1 saat bişey yemiyorum doktorum öyle kullan dedi. Fakat demirim düşüyor devamlı 49 çıktı en son sabah aç karnına daha mı etkili oluyor acaba
Cennet-polat Aslihanilhan canım onu damla olarak yazdır coledan 3damla yemekle beraber kullanıyorsun ben artık meyve suyunu faln katıp içiyorum benimde çok midemi bulandiriyor
Nilasyamom Aslihanilhan canım gece iç. Ya da alarm kur sabah ilacı iç yat sonra kalk. Ben uyanıyorum iğnemi vurup ilaç içip oyalanıyorum falan derken zaman geçiyor zaten. Sonra kahvaltı yapıyorum . Ama tadı iğrenç gerçekten
IzmirliBurcu Sabah 8′e alarm kurdum her gün uyanıp içiyorum geri yatıyorum, 10.30 gibi de kahvaltıya kalkıyorum öyle de deneyebilirsiniz
Aras55 Aslihanilhan ben 7 de uyanıp içiyorum. Tekrar uyuyorum 9 da kahvaltı yapıyorum. Siz de öyle bişey yapıp mesela 8 de kahvaltı yapıyosanız uyanıp 6 gibi ilacı içebilirsiniz.
Masal53 Aslihanilhan uyku aralarında iç aç karnına oluyosun zaten 😄😄 uyanınca da hemen kahvaltını edersin