Gonul27 Merhaba kızlar 12 haftalık hamileyim ve vucudumda kaşıntıyla birlikte kızarıklar oluştu normal mi sizce sebebini bilen var mı?
Selocan59 Gonul27 gebelik alerjisi bendede kaşıntı oluyor ufak ufak sivilce gibi. Ama sivilce degil diğer gebeliğimdede olmuştu cildiye gittim gebelik alerjisi dedi hamilemisin evet dedim çıktım bişey vermedi
Dilekcnkn Gonul27 malesef bende var kaşıntıda uyuyamıyorum egzamam vardı ama şimdi isilik gibi çıktı cildiyeye gittim krem verdi cildim aşırı kuru ve sürekli bir yerde çıkıyordu kollarım ve bacaklarım mahfolduuu
Bsmlh Gonul27 benım oldu gebelık kolastazı bakıldı saglık ocagıda yapıyor ast alt bironil indirek ve tam kan sayımı olarak onemli dedi dr yaptı negatif geldi bephantol aldık
Gonul27 Hmm anladım kızlar teşekkürler ben internetten baktım düşük olma olasılığı var gibisinden şeyler yazıodu korktum ama sizlerin yazdıklarıyla içim rahatladı
Selocan59 Gonul27 alakası yok ilk defa duydum düşük sebebini içini ferah tut ama sen istersen genede bi doktora görün rahatlatıcı kremler verir en azından rahat edersin