Bulutsevdasi Kizlar 22 haftalık gebeyim. Bı haftadır bacaklarıma kramplar giriyor. Magnezyum iki tane iciyorum. Maden suyu içiyorum. Muz yiyorum ama geçmiyor. Gündüzleri ağrıdan yuruyemiyorum. Sizler neler yapıyorsunuz kramp ağrıları için
Gizliyiiiz Bulutsevdasi ben hep uyurken kramp giriyor uykudan cıglık atarak uyanıyorum dünde oldu bir baktım diz kapagımın arkası şişmiş doktoruma soramadım ama cevremdekiler hamilelikte krampın normal oldugunu söylüyorlat 🤷♀️
dd34_ Bulutsevdasi hamileyken bende çok vardı tek şikayetim doktoruma oydu ben sıcak su torbası yapıp yatıyordum faydasını görüyordum biraz olsun
Yldzz97 Bulutsevdasi Bende 22 haftalık hamileyim aynı şekilde son zamanlar sürekli kramplar giriyor ve kasılmalar oluyor ama dinlenince hemen geçiyor magnezyum alıyorum soda içiyorum fayda etmiyor ille dinlenmem gerekiyor çok kötü oluyor kasılıp kalıyorum resmen 😔
smyye_kdr ılık su koyabilirsin bacaklarına yüremıyorsan ayak egzersizleri yapabilirsin faydasını görürsün inşallah🌸
asellolya normal sanırım bana da bir kez oldu alt baldırlarım sabah uyandım bir kasıldı öyle bir kramp girdi ki çığlık çığlığa uyandım ben bile ne oldugunu sasırdım hamilelik gerçekten cok enteresan bisey türlü türlü seyler tecrübe ettiriyor insana