Beyziikoo Brcklc Yaa canım ben bugün yıkadım babynesti ama sıkmadı makinem 2 3 kere sıkmaya attım ama yaş sulu çıkarttı sende de öyle mi oldu yoksa kuru mu çıktı?
Brcklc @Beyziikoo benim makina bosh en düşük devir 600 de sıktırdım öyle sulu değildi kuruydu sende nedne öyle olduki acaba canim
Beyziikoo Brcklc 600 müü ben 1200 e attım 3 kere sıkmadı asla anlamadım ki niye öyle oldu ya şimdi bir daha attım bakalım sıkacak mı yoksa 3 4 gün bekleyecem aka aka kuruyacak 😑😑😑😑
Brcklc @Beyziikoo bence makinada var birşey kuzu yoksa o devirde imkansız nasıl sulu kalır en kotu balkona koyarsın yavaşça kurur canim makinanın kapasitesi bı aştımı acaba oda yapar kaç kiloluk pompa motoru yanmış olmasın suyu makina bosaltmaz
Beyziikoo Brcklc Sıktı sonunda canım yaa üst üste çamaşır yıkayınca bu huyu çıktı ortaya olmadı bi servisini çağırıyım daha 1 buçuk senelik makine yani 😑😑😑
Brcklc @beykem1601sonunda hallolduguna çok sevindim kesinlikle servisi çağır canim zamanı varken.deforme olmadı degilmi inşallah okadar sıkmaya
Beyziikoo Brcklc Yok yok sapasağlam çıktı maşaAllah😄😄😄😄 Kupkuru da oldu sabaha kadar 😁 Evet çağırıcam haftaiçine baksınlar bii inşaAllah sıkıntısı yoktur 😑😑