Best11 Soğuk havalarda bir yere giderken bebeği sarmak için triko battaniye mi yoksa nohut battaniye mi önerirsiniz. Yoksa her ikisi de bulunmali mi 🤨 kaç tane almalıyız penye, müslin vs. Bunlari da yazarsaniz cok sevinirim😊
Busra02_ Best11 nohut battaniye daha sıcak tutuyor 2 büyük boy battaniye ince penye örtü 2adet müslin 1adet kalın örebilirse biri o çok sıcak tutuyor olmadı kalın triko örtü alın ben bu kadar aldım 1yaşına geldi üstüne daha almadım hala kullanıyoruz
Kimkibu Best11 bilmiyorum cok soguk havalar için açıkcası nohut bana ince geldi bende özdilekten battaniye aldım daha kalın tam kışlık.. bence 3 tanede müslin yeterli 2 tane ince battaniyemiz var 1 tane ince örme 1 tanede kalın örme yaptım kendim🙈 bizim biraz fazla oldu
Boncukgiller003 Best11 anneanesi sağolsun bir tane kadife ip ile ördü birtane de normal bebe yünü ile ördü. Bir tane hazır peluş aldı. Bı kaç tane de penye battaniye alcam tamam 😊😁
Best11 Busra02_ nohutu bebeği dısarı cıkarken sarmak için istiyordum aşırı kalın olursa sarılmaz diye. Hazır alacağım mecbyr ben de triko vs.
smyye_kdr kalın battaniye bir adet nohut battaye bir adet trıko battanıye bir adet penye iki adet müslin iki adet yeterli diye düşünüyorum 🌸
Best11 smyye_kdr benim nevresim takımının yorganı da var. Ama Örter miyim bilmiyorum 🤷♂️ sizin yazdığınız adetler mantıklı geldi
Brcklc @Best11 elbette çok sogukda yün triko battaniye sıcaklığını hiçbiri vermez ben hem yün battaniye hem nohut hemde pufy ve polardan birer tane var muslin dorttanene aldım ikitanede penye var yeter sanırım🤗
Best11 Brcklc alsam bile trikosunu hazır alırım yüzde yüz yün bulamam hazırından heralde 🧐 şuanlik 1 penye 1 müslin battaniyesi var yavurumun😂 haziranda doğcak😁
Kimkibu Best11 benim bebeğimde haziranda doğacak insallah ama yorgan beni korkutuyor ya daha çok kücük olcakalr kışa girerken sanki tıkanır falan die🙈 o yüzden evler sıcak oluyor zTen sanırım battaniye kullanırım sadece
Best11 Kimkibu sağlıkla gelsin😍 ben beşiğin işine görsellik açısından aldım daha cok yaşına girince kullanırım en kötü ihtimalle 🤨 aynen battaniye kışın daha mantıkli zaten gittiğimiz yere de onu götüreceğiz
Brcklc @Best11 zaten evlerimiz.kaloriferli bebeklerde katkat sıcak giydirilmiyor.disari aşırı sogukda çıkartmiyoruz cikarsakda arabaya atıyoruz boşver canim fazlasına gerek yok
Vuslat23 Nısan ortası doğacagım hastaneden cıkarken ıcın nohut yeterli sanıyorum, evde de nevresımlı ince yastık yorgan takımım var , gunluk ortulerde ınce ayrı ,