ZeynepKeke Kızlar eğildiğimde ya da ani biseu yaptığımda sanki karnımın içi cimcikleniyormus gibi cekiyo içine sanki neden oluyor acaba yaşayan var mı ?
Gokhangurbet58 ZeynepKeke bnmde oyle oluyor canm 34 haftaligim bebek bi anda bi yerde toplaniyor ve kasiliyor doktoruma sormustm. Doktorum bebek gelisiyor dedi gelistikce yeri daraliyor ve kasilmaya sebeb oluyor isterseniz siz yine de doktorlariniza danisin 😊
Nisadmr2306 ZeynepKeke Bendede oluyor aynı şey, hatta artık sütyen takamiyorum en azından evde çıkarıyorum o kadar büyüdülerdi goguslerimin altı bile batıyor
ZeynepKeke NaimeYilmaz 28nci haftadayım yani öyle normal hamile olmayanle gibi eğilmiyorum ama bir cızlama oluyor sadece sol tarafta
Elfidam NaimeYilmaz neden eğilmeyelim. EgzersiZlerde bile eğilmelere yer veriliyor bel ağrısını azalttığı İçin
NaimeYilmaz ZeynepKeke Gerginliktendir ısınmadan bi anda hareketler yapma zamanlarımız değil maalesef 😊
NaimeYilmaz Elfidam egzersiz diyorsunuz egzersızler pat die eğdirmiyor sız once ısınıyorsunuz kasları gevsetıyorsunuz daha sonra ufak hareketler ile yapıyorsunuz hıc bı hamıle egzersızınde ıkı buklum egdırmez sızı 😊 ama siz ıstıyorsanız egılın elbet ne diyim