Yelizzz Sabahları uyandığım da çok bulantı oluyor neredeyse akşama kadar mutfağa giremiyorum herşey midemi bulandırıyor bulantı için yapabileceğim birsey var mı?
Nisadmr2306 Yelizzz 5 ay boyunca istifar ettim herşeyi denedim hiç birşey fayda etmedi bir anda kesildi, allahım yardimcin olsun çok zor. Ben hep allahım düşmanıma vermesin dedim. Yatak lavabo tek gittiğim yerdi ve sürekli akşama kadar yatakta ağlardım
juliet2021 Yelizzz doktoruna sormadan hiçbir ilacı içme bitkisel olsa bile. Bana metpamid verdi hiç etki etmedi zofer 8 mg verdi o bulantımı kusmamı kesti. Geçmiş olsun
Zehra65 Premesis çok iyi bende öyleydim. Bitkisel dir. Hem vitamin folik asit . Mide bulantisina birebir
Yelizzz Zehra65 çokk teşekkür ederim doktora gitmeme 10 gün var o yüzden ona soramadım icmeye başlasam iyi olacak 🤗
SevimErcis 13 haftalık gebeyim bende. Bulantıları yüzünden 12 kilo verdim. Be olursa olsun ilaç almadım. Doktorum da vermedi zaten. Çok kustuğum zaman serum takıldım sadece yattım ve dua ediyorum. Umarım çık çabuk kurtuluruz bulantılardan. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻