MgDmr Mirayse1 yok canım yarın 9 da yatışım yapılacak, 3 gibi olacaktı ama doktor öne çekti saati 1 gibi alacak inşallah iyi olursam hemen haber veririm sizlere de
Mbuse EsilaErtugrul bende bişey sorayım size ☺️ Kasılma dediğimiz şey karnımızın sertleşmesi mi? İki gündür yarım saatte bir karnım bi sertleşip bi gevşiyor çok az da adet ağrısı gibi ağrım oluyo ama o sürekli değil. 39 haftadayım bu arada 🌸
EsilaErtugrul Mbuse evet canım kasılma öyle oluyor bide kasılmayla beraber adet sancısı gibi sancın varsa doğum yakındır yani🥰🥰
Mirayse1 MgDmr doğdumu cnm ben aksam doğum yaptım kendi sancım geldi. Kordonuda acmıs kızım doğuma esnasında gördük.
Mbuse EsilaErtugrul hadi inşallah hayırlı vakitte alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰 çok teşekkür ederim 🤍
Mirayse1 EsilaErtugrul benimde 2saattir 15dk da bir kasılmam var suanda kasıklarıma ve belime ağrı giriyor aynı anda ama dayanılmıcak gibi değil. Dua edin inşallah kendi sancım gelmiştir yoksa suni alcam haftaya 🙏🏻
EsilaErtugrul Mirayse1 inşallah canım zaman geçtikçe şiddeti artıyorsa doğum sancısıdır, sıcak suyla duş al dinlen eğer geçmiyorsa bebiş geliyor😍
Mirayse1 MgDmr seninkinide anababalı büyütsün inşalah sağlıcakla canım aynı gün doğurduk planda yokken nisanın ilk bebeişlerini ☺️
Mirayse1 Gamzettt bana göre tam 39 olduğum gün doktora göre 39+4 erken döllenme olduğunu düşünüyotd bebeğin kalp atımı filn erken duymustuk.