MgDmr Eveeeettt gece yarısından sonra sonunda tek haneye düştüm. Uygulamaya göre son 9 gün🤗 var mı bizimle aynı olanlar gelin beraber gün sayalım 😊
MgDmr Mbuse yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek, şimdilik normal doğumu bekliyoruz🤗 senin nasıl ilerliyor süreç ?
Mbuse MgDmr MgDmr ayy güzel haberler inşallah ☺️ Benimde perşembe kontrolüm iki gündür ara ara yoklamaya başladı kasılmalar 😇 sizde var mı hiç
MgDmr Mbuse evet ya kasılıyor arada, karnım birden sertleşiyor. Bir de bende adet olacakmışım da olamamışım gibi sızlama şeklimde ağrı olmaya başladı
Mbuse MgDmr aynıyız resmen sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi ❤️ Ama şu sertleşme olayı çok fena nefes aldırmıyor
MgDmr Pdrmdr ben şu an nst ye bağlıyım, bende de hiç bir belirti sancı yok. Bakalım doktor ne diyecek 🤗
limonluchescake Bakalım adadan ayrılan isim ilk hangimiz olacak🙈 doğuranlar yazsın burayaa olur mu kızlar💕😇
MgDmr Durum güncellemesi yapıyorum 🤩 doktorum çarşamba tekrar gel dedi. Baş geliş pozisyonunda ama maalesef kordon dolanması olmuş suyun iyi ama dedi. Plesenta yaşlanması başlamış dedi. Çarşambaya kadar bekleyelim tekrar bi değerlendirelim dedi
Mbuse MgDmr neyseki son haftalarda plasenta yaşlanması risk teşkil etmiyor, sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 😇
MgDmr Mbuse amin inşallah canım 🙏🏻 Aynen yaşlanan şu an sorun değil dedi zaten. Kordon dolanmasını yakın takip edelim dedi
Mbuse MgDmr o konuda da için ferah olsun bi sıkıntı olmaz inşallah 😇 gebelik okulunda anlatmışlardı kordon dolanması normal doğumu engelleyen bir sebep değil diye tabi ki takipte fayda var 🌸