kokina3 Kızlar selam🌸 haftama giricem ve heran doğum olacağı gibi daha 2 haftam daha da olabilir diye düşündüğümden kuaför zamanını ayarlayamıyorum. Hamam otu tozunu genelikte kullanan var mı? Kokusu ağır ancak herhangi bir zararı vs duyan kullanan olduysa paylaşmanızı rıca edeceğim. Bilmeyenler için hamam otu toZu bi nevi tüy dökücü görevinde
Gulsen4224 kokina3 kimyasal olduğu için zararlı olabileceğini biliyorum sadece ama yine de doktoruna danışmalısın cnm🌸
2prensannesi06 kokina3 cnm sancın gelince hemen jilet le al bence. O kimyasal olduğu için zararlı olabilir bide tahriş yapabilir 😔 bende jiletle almayı düşünüyorum
Duygu3437 kokina3 bende şu zamana kadar hep ağda kullandım ama temiz olsa dahil sancı hissettiğimde jiletle ne olur ne olmaz diye vurmayı düşünüyorum kıl bu belli olmuyor valla hele şuan çok çabuk uzuyor
Gulsen4224 kokina3 ewt balım ot diyince akla gelmiyor aslında ama kimyasal yine doktoruna sor daha iyi bilir 😇
Duygu3437 kokina3 zaten beni doğumdan çok bu korkutuyor hazırlıksız yakalanmaktan çok korkuyorum bide göremiyorum ya kaldıysa diye düşünür dururum
kokina3 Duygu3437 ah kesinlikle kuaöre gittiğim gün gelebilir bak o zaman içim inanılmaz rahat giderim 😂😂
2prensannesi06 kokina3 aynen bende ayna ile yapıyorum canım karşına al aynayı yatağa çarşaf ser oh tertemiz 😁😁