Bloggeranne_93 Kızlar 18 haftalığız ilk gebeliğim 2-3 gecedir karnımda bi kıpırtı var gıbı basta gazmı acaba dedım ama her aksam 12-1 gibi olmaya baslıyor. Acaba bebişin hareketlerinimi hissediyorum 😍
Seliss_61 Bloggeranne_93 bende ilk oğlumda senin gibi acaba falan diyordum ama bebişinindir tam hissetme zamanların 😊 bağırsakda gaz hareketleriyle karıştırılıyor bazen ama az az ayırt edersin 😊
Gulten_1996 Bloggeranne_93 ben 12. Haftadayım ben de hissediyorum artık. Sağa sola dönüşlerde bazen durduk yere oynuyor içimde. Tuhaf ama çok heyecan verici bir his🥰
OzgeAlya Bloggeranne_93 Ben göbek deliğin yanında hissediyorum ama bence bebek değil ya 🙁 aslında uygulamada da diyor bebek göbek deliginizin hemen altında ama emin olamıyorum 🥴
1melegin_annesi Bloggeranne_93 benim 2. Gebeliğim o yuzden ayırt edebiliyorum gaz mı bebek mi diye:) kelebek çırpınması gibi olur ilk hissettiğin hareketler,buyudukce tekmelerini baya baya hissediceksin yani 2 hafta kadar sonra😇
Pirincveannesi Bizde 18+6 haftalığız göbeğin aşağısında ama harekleri göbrkte valla kolları uzun galiba yaramaz çıktı bizimkisi 🤭