GzdeBilgeYlmaz İyi bayramlar herkese 😊 19+3 haftalık hamileyim ilk gebelik hareketlerini hissetmiyorum sizler kaçıncı haftada hissettiniz kızlar
Hanif GzdeBilgeYlmaz canım bu herkeste değişir o yüzden genel olarak 20-25 haftalar arasında hissedersin ☺️
Adakus GzdeBilgeYlmaz ben 21 sonunda hissettim en fazla 22 de yada 23 ye başlarsın ama bi anda olur özellikle 🤗
tuanis35 GzdeBilgeYlmaz benimde 19+5 haftalık. İçten içe hissediyorum ama dışarıdanda hissetmek istiyorum artık elim hep karnımda anlıyorum siizi😁 20 den sonra hissedilirmis ilk gebelikte bakalım sabredicez😍
Ummi 18+5 e grdim bende hic hissetmiyorm kafama takiyorm kontorle gdcem bu hafta hatta dha demin esimle tartstm arkadsinn eside hamile benmle ayni ayda oo bzim cocuk yerinde drmuo demis 😂 bnde snrledndm kadin gbi onumu sna yetistrior die
GzdeBilgeYlmaz Ummi anladım canım , evet insan tedirgin oluyor gerçekten.. sürekli elim karnımda acaba bi hareket olur mu diye 🤷🏻♀️
busrasahinn Ben şuan 24 haftadayım 14 15 den beri hissediyorum bı tane düşük var ama ondan olduğunu düşünmüyorum çünkü 6 haftalıkti bence kişiden kişiye değişir ama 22 de ilk hissedenlerde okudum burda 😊
Fatmadeniz Canım ben 17 haftalığım bir haftadır karnımda sankı su dolu balon varmış gibi birşey hareket ediyor günde bir kaç kez hergun hareketlerı sanki çoğalıyo brkleyın sabredin bebişlerimiz Allah’a emanet
Nerimann 15. Haftada küçük bir kelebek gibi çırpındı ondan sonra 22. Haftada net hissettim icimde bir seyin oynadıgını 24. Haftasayım hala acıtmıyor hareketleri gezindiğini toplandıgını anlıyorum