BiricikGamze 2_prens-annesi34 kuzum kalk hemen bi soguk süt ic cok iyi gelio bende cok cektim walla süt icinde rahatliyordum birde haslanmis patates.
Busra02_ 2_prens-annesi34 gavıscon kullandım sıvı pembe şişi çok iyi geldi oğlumda ama doktorunuz önerir ise alın
milena11 2_prens-annesi34 elma iyi geliyor süt iyi geliyor. Ama asıl gaviscon o olmasa nasıl geçerdi bu hamilelik bilmiyorum
BiricikGamze 2_prens-annesi34 bende sade icemem bal dökuyorum genelde inan hic sevmem ama o hissin gecmesi icin yatip kalkip ictigimi bilirim sekerdw olur kuzum oylw yap
2_prens-annesi34 Busra02_ evet gaviskonu biliyorum cok iyi geliyor amaa gel gelelim midemi bulandırmıştı ilk gebeligimde kullandım doktoruma danışayım olmazsa
Busra02_ 2_prens-annesi34 benimde miğdemi bulandırıyordu canım ama ilaç yaktığı icin öyle oluyor ama çok iyi geliyordu
Feyy 2_prens-annesi34 iki yudum soğuk süt için rahatlayacaksınız çok fazla içmenize de gerek yok sevmiyorsanız
yunusemreninannesii 2_prens-annesi34 benim doktorum pulset yazdı aç karnına içiyorum oda her zaman değil hatta onun yanında gaviskon verdi günde 3 kez içeyim diye ama pulset o kadar iyiki içerseniz bana dua edersiniz 😇
2_prens-annesi34 yunusemreninannesii Doktoruma danisayim olmazsa Iyi gelirse tabikide dua ederim hattaTeşekkür ederimm 🥰🙏
Havva002 Yoğurt sade soda soğuk süt iyi geliyo bana da bazen uykudan kaldırıyo bu yanma o zaman da doktorum renni duo şurup yazdı ondan içiyorum geciyo hemen 🤗