Mzgnylmz Karın bel ve bacaklarım için saf zeytinyağı kullanıyorum.Badem yağı duymuştum ama şişeleri cok ufak yetiştiremiyorum bende zeytinyağına devam sizce ?
4434 Mzgnylmz hindistan cevızı yagı ve tatlı badem yagı kullanıyorum ben önerilere bakarak aldım ama vücut tipine göre kesinlikle değişiyor bu durum
Dareyn Mzgnylmz Hindistan cevizi yağı kullandım göbeğimde hiç olmadı fakat dizimin arkasında oldu 🙊 Sen her yerine sür vallahi kiminin nerede çıkacağı hiç belli olmuyor 😂
Brcklc @Mzgnylmz ben hindistan cevizi yağı kullandım kasımda bı iki tane dışında hiç çatlağım yok 38 haftamdayim
Mzgnylmz Denizyildizii yani çatlakdan cok kaşınıyordu karnım ve pul pul olmuştı ondan sürmeye başladım.sonradan catlaga iyi gelir mi diye düşündüm
Ataninannesi Mzgnylmz 7 haftadan beri kullanıyorum hem zeytinyağı hem bebe yağı hem hindistan cevizi yağı. Canım hangini isterse. 32 haftadayım gayet memnunum
Minik_fasulye Mzgnylmz bende çok araştırdım ama bitkisel yağlardan tarafım zeytin yağı Hindistan cevizi yağı kakao yağı vs. Bide bebe yağı ama söyle de birşey var çatlayacaksa Çatlıyormuş ☺️Bol bol da su içmek gerek
Bilge44 Mzgnylmz Tatlı badem tüylenme yapıyor diye zaten hiç cesaret edip kullanmadım 🤭 Bence sağlıklı olsun nemli olsun elimizden gelen bu. Nemli,yağlı olduğu halde çatlayacağı varsa kaçışı yok ki👍🏻🤷🏻♀️