Eegurefeoglu 21 haftalık olduk bugün yaklaşık 4-5 gündür böyle karnımın değişen bölgelerinde sızlama oluyor ara ara 4-5 dk kadar da geçmiyor normal bir şey midir bu haftalarda yaşayan arkadaşlar var mı 😅
hazal2131ds Eegurefeoglu bende yaşadım doktora sordum normal dedi. Rahim büyüdüğü içinmiş genel anlamda karnım sızlıyordu her bölgesi.
34_21_23 Eegurefeoglu gaz sancısı olabilir mi. Nerden nasıl sancı olduğunu anlamıyorum bende bazen sonra gaz sancısı olduğunu anlıyorum
Kuyumcu Eegurefeoglu bende 21 deyım benimde oluyor acıyor sankı ıcten etımı gerıyırlar sagda solda her an degısıyor ama buyuyor dıyedır onemsemedım 😂
Prenssannesi01 Eegurefeoglu bende 17 haftalık birkaçgndür benmde aynı sekilde oluyor özellikle kasık bölgeleri bende doktora sordum idrar da yanma varmı dedi hayır dedm brisy olmaz dedi rahim büyüdüğü için demek dedim ama insan tedirgin oluyor gercekten
Eegurefeoglu hazal2131ds evet aynı anda 2-3 yer birden oluyor sonra geçiyor farklı bir yerde tekrar başlıyor
Eegurefeoglu 34_21_23 yok gaz konusunda biraz şanssızım gebelik öncesinden beridir çok gaz sıkışması yaşadığım için anlayabiliyorum onun gibi değil belirli noktalarda böyle acı gibi sızlıyor parmağımla bir kaç dakika o bölgeyi ovunca geçiyor
Eegurefeoglu Kuyumcu evet evet öyle ama bazen yürürken karnımın altlarında acı oluyo böyle biraz pimpirikli davranıyorum bu ara aslında çok soğukkanlıyımdır ama en ufak bi değişiklik olsa tedirgin oluyorum bişey olur mu acaba diye 😅
Kuyumcu Eegurefeoglu evet bende calısıyorum işim sureklı ayakta olma bazen kasık tarafıma oluyor aynı agrı agrıda degıl acı gbı bısey çekılme gbı oturuyorum ama galıba bebısler yer ıstıyor artık buyucek karınlar 😂
Eegurefeoglu Kuyumcu yani olabilir annem de artık göbeğe doğru çıktığı içindir dedi 😂😂 insan bilemiyo ki işte