Bebish Merhaba ben5 haftalik hamileyim ama henuz midem bulanmiyor bu normalmi?ve bulanti kacinci haftada oluyor??
34_21_23 Bebish illa olcak diye birşey yok ki. Ben perişanken çoğu arkadaşım mis gibi gebelik geçirdi. İnşallah hiç olmaz.
Durunbigeldim Bebish normal benim 6da başladı belki senin olur yada hiç olmaz inşallah olmaz çok kötü
Dilekcnkn Bebish benim tam 6 haftalıktı başladı şu an 11 haftadayım sabahları sadece artıyor su içince
Duygu_b123 Bebish Baslamasin diye dua et ne güzel iste benim 6. Haftada bi basladi suan 35 haftalik hamileyim hala istifra ediyorum 😂
evaburak95 34_21_23 aynı ben ben öldüm öldüm dirildim diğer gebe arkadaslarım keyifle geçirdi şans işte benim de 7. Hafta da başlamıştı bulantı kusmalar
Busehas Normal benim 9.haftada başlamıştı umarım hiç olmaz rahat bir hamilelik geçirirsin kusmak o kadar kötü ki
MomHero2 Bebish benim de 6. Hafta da başladı o hafta bebeğimi öğrendim zaten mide bulantılarından anlamıştım hamileliğimi 6. Haftadan 4. Ay sonuna kadar kabus gibi geçiyor