rukiyeeefeee Nuray11 kalsiyum magnezyum kullanıyor musunuz 5 6 gündür acaip kemik ağrım oluyo 28. hafta da gidicem doktora iple çekiyorum biran evvel gitmeyi kan uyuşmazlığı ve şeker için
Pamugunannesi1 bircivcivannesi Evin içinde yürümeye çabalıyorum ama kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlıyor oturduğum yerde kalıyorum
Hamileyim-mutluyum Pamugunannesi1 Hiç sormaya ya özellikle akşam yemeğinden sonra üstüme bir ağırlık çöküyor nefesim kesiliyor😒😒😒
Pamugunannesi1 Hamileyim-mutluyum Kıvranıyorum yattığım yerde 🥺 yürüyemiyoruz da hemen kalbim ağzımda çarpıyor
Nuray11 rukiyeeefeee doktorum yazmıştı ama kullanamadım geçen mide bulantımı yeniden başlattı bende şuan hiçbi ilaç kullanmıyorum
Hamileyim-mutluyum Pamugunannesi1 Oo şişlik hissi varken wc ye zor gidiyorum 😂ama akşam yemeğini erken yemeğe çalışıyorum canım uyuyana kadar sindirebileyim diye acıkırsam süt kuruyemiş vs.atıştırıyorum ağır şeyler yeme sende az az sık sık beslen
ftmlgz Pamugunannesi1 gebelik reflünüz mü var bende karnımı doyurmadan kalkıyorum mecburen içime oturuyor yediklerim gaviscon kullanıyorum
Pamugunannesi1 ftmlgz Hiç bilmiyorum canım kontrolüm 12 nisan da doktoruma gidince sorucam bişey yemeye gelemiyorum hemen şişiyorum özellikle akşam oturuyor
Pamugunannesi1 Hamileyim-mutluyum WC’ye de çıkamıyorum kabızlığım var biraz öyle aşırı sindiremeyeceğim yemekler yemiyorum zaten 1 kase çorba içeyim yetiyor bana suyumu da içiyorum güzelce ama gene aynı 🤦🏻♀️ Akşama acıkırsam kuruyemiş bir iki meyve yiyorum
Pamugunannesi1 Ays0 Hiç sorma yürümeye çalışıyorum evin içinde ama şişko tombik kaldım şişkinliğimden 😒
Hamileyim-mutluyum Pamugunannesi1 kabızlık için sabah aç karna 2 kayısı ye üstünede ılık bir bardak su iç canım inanılmaz iyi geliyor kabızlığa
Ays0 Pamugunannesi1 eşim boncuk yutmuş solucan diye seviyor beni şimdiden yuvarlak bir göbek başka hiç birşey yok ama içten sanki patlamak üzereyim 🤦😂
Pamugunannesi1 Hamileyim-mutluyum Petekler yanıyor diye hazır su içiyorum sıcak oluyor 0,5 ml bitiriyorum bana mısın demiyor kayısı da alıcam anca paklanırım 🤣
Pamugunannesi1 Ays0 ahahahahah ilahi 🤣🤣🤣 Akşam acıktım yemek yerine kendime cacık yaptım yedim tok tuttu şişirmedi mutlu oldum ama şuan açlıktan ölüyorum gibi 🤷🏻♀️