Selinbati Merhaba kızlar 10+3 haftalık hamileyim bu hafta içi taşınıyorum Antalya’da yaşıyordum ama hakkariye taşınicam eşimin mesleğinden dolayı hakkari’deki annişler önerebilceğiniz iyi bir doktor varmi 😊
Busrasener43 Selinbati bende merkezdeyim canım sultan canana gidiyorum önemli durumlarda da van da özel lokman hekim hayat hastanesinde yasemin karaman var oraya gidiyorum aklında bulunsun
Ceylaan Selinbati iyi bi doktor yok maalesef en mantıklı vanda doğum yapmak 22 gün önce vanda doğum yaptım Hakkaride sağlık sıfır kadın doğum desen berbat
Misrax Selinbati iki doktor secenegin var iki sene once ordagdık aysegul hoca erkan hoca vardı onlarda artık yoktur allah kolaylık versin zor oralar kötü tecrubem var hastaneyle imkanın varsa ayda bir vana git
Selinbati Misrax eşimde öyle dedi aslında burdaki doktorlara pek güvenmem vana gideriz iyi bir doktor bulamazsak dedi ama bende zor oluyor diye düşündüm pek yakın sayılmaz sonuçta teşekkür ederim canım bu arada 😊
Smyrkrkrt Selinbati evet özel yok orda devlet hastanesi var bizde şu an ordayız ama ben doğuma memleketime geldim eskiye göre daha iyi ilgileniyorlar iki sene öncesi gerçekten daha kötüydü şimdi daha iyi
Smyrkrkrt Ayşegül hoca gitmişti geri geldi ama o yoksa sultan canana gidin hakkaride hastane işi sıkıntı hep bende çoğunlukla vana gidiş geliş yaptım
Selinbati Smyrkrkrt vana giderim bende bu gidişle eşim bide takıntılı birisi iyi Bi doktor bulamazsa zaten kesin vana götürür teşekkür ederim bu arada canım 😊
Smyrkrkrt Selinbati Ben yüzüncü yıl üniversitesi dursun odabaşı tıp merkezinde profesör doktor ali kolusariya gidiyodum hamileligimden önce de hamileligim boyunca da hep ona gittim çok memnun kalırsınız ona gitmenizi tavsiye ederim
Selinbati Smyrkrkrt denicem artık canım benim 2. Gebeliğim sezaryen olucam yine mecbur bide sıkıntılı geçiyor hamileliklerim ondan iyi Bir doktor arıyorum
Selinbati Smyrkrkrt amin inşallah canım cümlemizin sağa sağlim bebeklerimizi kucagimiza aliriz inşallah 🤲🥰
Busrasener43 Selinbati vandaki 100 lira canım hakkaride malum özel yok ama vandaki doktorumdan çok memnunum instegram hesabida var bakabilirsin op.dr.yasemin_karaman