Ella204 Kızlar hiç yoktu ama sonradan oluşan tutsam kopcak gibi olan et beni cıkmıs tam genital bölge kısmında ağda yapılcak yerde yani öylw diyim. Yaptırsam koparmı ki ya var mı yaşayan bnu
Minikoocum Ella204 canım et benimi emin ol bende bu hafta yaşadım siğille et beni o bölgede çıkan çok benzermis ben doktita gttim et beni dedi siğil olsa norml doğum falan hep yasak bebeğe zararliymis önce bı baktr siğil mi et benimi diye ikisi genital bölgede çok benzermis
Minikoocum Ella204 nette bak önemli konu rutin kontrolünde baktrin ihmal etmeyin ben korkudan ertesi sabah gttim hamd olsun sigildi oda sabah hatta düştü sürekli kurulaniyorum ondan sanırım
Ella204 Minikoocum hadi ya bu aklıma gelmedi hiç ben et beni çıkmıs diorm hep kendi kendme. Tutsam kopucak sanki öyle olan benler olur ya hani yumusacık gibi. Aklıma takıldı iyice. Teşekkr edrm ynede
Minikoocum Ella204 sorun ihmal etmeyin nettede diyor çok benzermis birbirine doktor baktı öyle için rahat etti benmde gösterin sizde et beni siğil gibi birşey de bakıyor hemen zaten