Ilk once muaneye gittigim bir kilinikte konturole gittigimde suyumun azaldigini ve 1 parmak aciklik oldugunu soylemisti ve ogun evde bekledim ertesi gun aksam 5 gibi cam ve sakuraya acilden gittim suyum azaldigi icin yatis yaptilar 1 parmakta aciklik dediler bigun oncesindende 1 parmak oldugu icin hic ilerleme yoktu ve pahali bi ilac koydular vajinadan acilma icin devlet bi hastaya bi bi tame sansi varmis bi ilacta ve 24 saat boyunca nst bagli kaldim surekli ilgi alaka takip ozel odamda yapildi odada tek basima her hangi bi erkek girmedigi icin cok rahattim doktorlar haric tabi 24 saat sonumda benim acilmam 4 santim ama malesef suyum bitmiato artik doktor geldi ve illa normal dogummi istiyosun deyince bende yok ne gerekiyosa onu yapin dedim sezeryan istermisin diyince tabi ben hemen atladim hep 24 saat boyunca muane biraz zorladi hemde minigimi merak ediyodum artik ve yarim saat icinde spinal sezeryanim oldu yarim saat 45 dakka surmus ben yari uyusuktum ama oyle ilgi alaka ustumdeydiki 10 dakka surdu sandim ve sonumda minigime kavustum bugum 25 gunluk olduk elhamdurillah bu da benim hikayemdi :)