Melahat Merhaba kizlar 24+4 günlük hamileyim 4_5 gündür çatı ağrım var hareketlerimi kısıtlıyor bu ağrı nasıl geçer yada bi durumu yaşayan var mı 🤔
GulerDoganAslan 24+5 im bende cati agrisi dedigin ne oluyor canim benim alt bolgemde kemiklerim acaip agriyor ozellikle Boyle sopayla vurmuslar gibi oyle bisemi acaba
HalimeElifYilmazKurt Genital bölgede oluyor benim ilk gebeliğimde son haftalarda oluyodu karnım aşırı iriydi ama bunda 17 haftalıkken başladı
Zhraktas 24+1 ayni sikayet bende de vardi sanki bebek cikicak gibi agri oluyordu yururken yine surekli bi alt bolgede agri vardi dr kontrolde bebek asagiya inmis erken dogum riski var dedi magnezyum ve progestan verdi drunuzla konusun ihmal etmeyin
Badgirl_ 24+2 benimde ayni o agrdan var ayaga kalknca sanki bacaklrmn arasndaki kemikler krlckms gibi agryp harktlerimi kstlyo galiba normal bu haftalrda cnku bizle ayni olanlrda sık duymya basldm
Zhraktas Badgirl_ evet evet ayaga kalkinca daha cok oluyor oturmak istiyorm hep hatta uzanmak oyle rahatliyorm
Badgirl_ Zhraktas ayy ayni benim suanki halim canmm bende ihmal etmim doktora gidim.ozman zaten daha once erken dgm yaptm suanda da riskim var