ogrencianne35 kızlar merhabalar hangi doktora gidiyorsunuz doruk yıldırım da doğum ücretlerinizi konuştunuz mu nelerdir
Cemile2304 ogrencianne35 doktordan doktora değişiyor fiyatlar ben Elif Şahin’e gidiyorum 28. Haftaya kadar doğum paketi vardı 1750 normal doğum 2000 sezaryandı 28. Haftadan sonra ödeme yapılırsa 2500 TL olucaktı en son öyle konuştuğumda.
ogrencianne35 Cemile2304 keşke daha erken konuşsaydım ya benim doktorum elif şahin değil ama diğer doktorlar da da geçerlidir belki de 29.haftada yani önümüzdeki hafta gideceğim bende konuşmaya bakalım ne diyecekler
saideeeee Cemile2304 bu sene için geçerli mi fiyatlar ben doktor değiştirmeyi düşünüyorum da bu arada muayene ücreti ne kadar
Cemile2304 ogrencianne35 evet bi de yılbaşından önce eğer görüşseydin sisteme sor düşüyorlar ona göre 2020 fiyatından veriyorlardı ben böyle bilgi almıştım
ogrencianne35 Cemile2304 çok erkendi o zaman da ne bileyim 20.hafta da bilgi veriyoruz dediler hastaneden zaten 20.haftamda ocak aynın sonuna denk geliyordu
Cemile2304 ogrencianne35 bence bi gidip görüş çünkü nisan ayında genelde fiyat artırıyorlarmış gerçi hepsi başka bişey söylüyor ama ne kadar erken o kadar iyi görüşmen
Cemile2304 Gerçi güven olmuyor tabiki de bu konuda yıldırım doruğa o ayrı konu ben notumu düşürdüğüm halde ödeme için gittiğimde 2021 ya Ocak ayında ya da şubatta maalesef yapamıyoruz dedi bana o bilgiyi veren Kübra hanım ben de defalarca kez size ilk geldiğimde belirttiğimi söylemiştim umarım bi sorun yaşamayız diye siz de not düşüyoruz bi sorun yaşamazsınız demiştiniz dedim işte sonra bana yapabilecek bişeyim yok falan dedi ben baya tabi sinirlendim sonra bi telefon açayım dedi bana ondan sonra tamam o fiyat üzerinden ödeme alayım ben o zaman dedi yani verdiklerini sözün de pek bi önemi yok onların güvenmemek lazım
Lraybrs Elif Şahin sigortalı muayene ücreti 115 TL. Doğum ücreti 3200. Normal de aynı , sezeryanda. Epidural ve spinal içinde +600 TL’ymiş. 1 saat önce aradım. Umarım iyi bir doktordur. Yarın gidicem kendisine 🙏🏼
Cemile2304 saideeeee onu bilmiyorum çünkü ben 2020 fiyatıyla verdim , muayene ücreti de 140 TL ödüyorum