Ayanbsra 25 haftalik hamileyim sol göğüs kafesimin altında bıçak saplanmasi gibi ağrı var bu haftalarda yaşayan var mı bebeğin kafası ya da ayakları desek bu zaman için erken değil mi 🤔 Bilgisi olan yardımcı olabilir mi neden kaynaklı olabilir
BNNRTNCKLC Ayanbsra Bende yaşamıştım haala da oluyo eğer suyun fazlaysa rahatlıkla hissediyorsun orda normal yani ama ağrısı kötü maalesef 🥺
Omerhatice Ayanbsra bende şiddetli bir ağrı değilde vurdukça bi an ağrıyor geçiyor kaburgalarıma falan vuruyor bi sağdan bi soldan 26 haftaligim bende 😊
Suheyla06 Ayanbsra bende 20 haftalık gebeyim ve 2 gündür bende yaşıyorum sol kaburgam beni öldürdü ne oturabildim nede düzgün uyuyabildim doktorum sol tarafa yatma çok ağrın olursa pazartesi günü gel dedi şuan iyiyim ama gene arada kramp giriyo 🥺
BNNRTNCKLC Ayanbsra Eğer bebeğinden şüpheleniyorsan bişey yapamazlar çikolata ye sola yat belki yönünü değiştirir ama farklı bir durum varsa sıkışma nefes darlığı çarpıntı sol kolda uyuşma vesaire o zaman doktora gözük mutlaka
Ogretmenanne24 Bende 22+2 yim sırt afrısundan duramıyorum göğüs kafeslerine vuruyor ağrısı nasıl geçecek masaj da işe yaramıyor😔😔
Ayanbsra Omerhatice siz bebek olduğunu doğruladıniz yani ben hala bebeğin o kadar yukarda olacağını düşünmüyorum 🙄 çünkü alttan tekme atıyor benim sol göğüs kafesi ağrıyor 🤔
Ayanbsra BNNRTNCKLC deneyim hemen inşallah bebektir en azından başka birsey olmasında 👍 teşekkür ederim sizede 😍
Ayanbsra BNNRTNCKLC Allah razı olsun çikolata yedim ve sol tarafıma yattım biraz bekledim ağrı gitti gerçekten bebekmis bende doğrulamış oldum bunu Sol attan tekme atıyordu demekki kafasını dayadığı içinmiş ❤️
Omerhatice Ayanbsra evet canm dogruladim hatta doktoe dogruladi detaylida bakarken gecen hafta kaburgamın tam altına bastırdı o anda bebekde bak ayağı orda diyene kadar tekme attı doktor kaburgalarınin ağrıma sebebi bu cimcime annesi demişti 😊
Suheyla06 Ayanbsra denedim fayda etmedi doktorumda sola yatma dedi sol tarafım çok ağrıdığı için ama azaldı şimdi umarım seninkide geçer ☺️