Asyemur123 Kızlar bilgisi olanlar hasta bezi olarakne tercih ettiniz aceba birde 16 adet olanpaketler yeterlimi dogum sonrasi icin
Hatice68 Asyemur123 valla canım eczaci bayan bana canped külot bez verdi kendimde kullandım büyük rahatlık oluyo diye umarım dediği gibidir içinde 8 adet falan var sanırım
Havva- Asyemur123 bende şimdi sipariş verdim burda bi çok kişi depend önermiş indirimde şimdi büyük beden aldım.karnimi ölçtüm nerdeyse 100 cm xl alayim dedim ama yorumlara baktım bi çok kişi büyük önermiş sıkmasın daha rahat olsun diye belki fikir olur sanada
Hilal2205 Ben depend aldım canım bir paket yeterli oluyor bi kaç gün sonra normal ped’e geçiliyor zaten
Hatice68 Asyemur123 valla hic bilmiyorum kuzum ilk gebeliğim tecrubesizim biraz kim ne derse alıyorum inan ki
Hilal2205 Hayır aksine daha rahat oluyor ben ilk doğumumdada takmıştım yanları lastikli olduğu için oraları yırtıp çıkartabiliyorsun giyerken biraz zorlanılıyor ama cırtcırtlıda sürekli açılma riski var rahat edemezsin tabi senin tercihin