melekanesi Kızlar 5+3 hamileyim. 5 Nisan’da kontrolüm var. Doktorum gelmeden bunlara baktır dedi. Ne olduklarını bilen var mı?
Baloglum20 melekanesi Bunların genel rutin kontrol testi olması gerekir hatırladığım kadarıyla tüm değerlerine bakılıyor kanda.Herhangi bir eksiklik sıkıntı varmı diye
cns35kpk melekanesi sırasıyla: Açlık kan şekeri İdrar kültürü Tam idrar tahlili Tiroid fonksiyon testleri Ast ve alt (karaciğer fonksiyon testleri) Torch testleri
MelisaMila melekanesi Sağlık ocağında mı baktır dedi ? Rutin onlarda bakıyor. Tit ; idrar Akş; açlık kan şekeri . Diğerlerini anlamadım
Hsakarya Canım bizde daha yeni 6 haftalık olduk aynılarını doktorum bizden de istedi kan değerlerine şeker tansiyon her şeye bakıyorlar değerlerin normal mi değil mi diye her hamileden istedikleri testler bunlar iki üç gün önce yaptırdım
Hsakarya melekanesi ben muayeneye özele gidiyorum doktorum sağlık ocağında bu testleri yaptırabilirsin dedi bir kaç tanesini sadece sağlık ocağı yapmadı onları da yine gidip hastanede yaptırdım. Sağlık ocağında yaptırdıklarım bir gün sonra sonuçları çıktı hastanede yaptırdığım testler henüz çıkmadı biraz uzun süreceğini belirtti bir haftaya çıkar dedi sanırım test Ankara’ya gidip onaylanacak gibi bir şey söylediler ama hangi test olduğunu unuttum
anneadayi33 melekanesi doktorun istediği tahliller tourch bakteri testi diğerlerine netten bak istersen
Hsakarya melekanesi ilk sağlık ocağına git testleri göster yapabildiklerini orda yapsınlar yapmadıkları test için zaten seni yönlendirecek boş yere fazla para ödememiş olursun
melekanesi Hsakarya öyle yaparım canım. Kadın doğum devlete gitsem bunları doktorum istiyor desem yapar mı acaba?
Eczmery123 melekanesi eğitim araştırma hastanelerinde hepsini topluca yaparlar. Başka yere gitmene gerek kalmaz