MercimekveAnnesi16 Çok fenayım kızlar burnum Çeşme gibi akıyor 2 gün öncesine kadar yanan ayaklarım üşüyor geniz akıntısını söylemiyorum bile midemi bulandırıyor yediğim herşey bozukmuş gibi geliyor ne yapıcam ben 🥺
Rus_kusu MercimekveAnnesi16 geçmiş olsun canım valla bende aynı durumdayımm Dr gidio mide bulantısı önleyici hap yazıdrmamız lazım sabah akşam
Nurayademir MercimekveAnnesi16 bnde bugun öylym ya gce elktrklrr gtmış kombi ynmyınca üşüttüm boğzlrım acıyor halim yok ustmde bi kırıklr vr işthm yok atesm vr brz ytyrm nsl gcer sizce
MercimekveAnnesi16 Rus_kusu nasıl oldu böyle anlamadım ya rabbim yardımcımız olsun midemi mi üşüttüm diye şüpheliyim karnım ağrıyordu çünkü inşallah bişey olmaz
MercimekveAnnesi16 Nurayademir valla kelin ilacı olsaymış başına sürermiş canım bende aynı durumdayım ve ne yapıcam hiç bilmiyorum ıhlamur falan yapıp içmek lazım
Rus_kusu MercimekveAnnesi16 inş bir şey yoktur ben gittim üşütmüşüm Dr idrar yollarında az iltihap var dedi tek kullanımlık toz verdi
MercimekveAnnesi16 Nurayademir ıhlamur nane limon kuşburnu içebilirsiniz diyorlar diğerleri için zararlı diyorlar
Didoo9 Ballı karabiberli süt ve limonlu ballı su iyi geliyor ben günde 2-3 defa bu şekilde kıllandım 3 günde düzeldim canım geçmiş olsun