Gmommysboy Nehirimmm06 amin amin bir an evvel artık inşaallah👣👶🏼🙏🏻🙏🏻💕 dolar da yükseliyor fiyatlar bi çıkınca dolar düşşede kolay kolay inmiyor fiyatlar o yüzden büyük parçaları aradan çıkarmak lazım
benaslindayohum Nehirimmm06 ilk 2 ayliktim arkadsim sattgini soyledi ondan aldik 😂 bebk arabsi puseti ve sepet besgi hicte erkn degil yani sonra bir sru masraf tek maasta toplnmasi zor olur size 😊
Defneprensesannesi Nehirimmm06 29. Haftada aldık 33. Haftada geldii şuan 36yiz kurulu duruyor yatak odamızda benn tekerlekki tercih ettim her odaya cekebilirim diyr meltemin banbino beşigini aldım
Krizantem_ Nehirimmm06 Geçen ay aldım 24-25. Haftamda falan. Iyi ki de öyle almışım suan daha pahalı.
Bhrmolo Nehirimmm06 Amin inşallah 😇 aslında kayınpederim heves edip herşeyi erkenden alıyor diyeyim biraz 😂
Nehirimmm06 civciv1520 inşallah canım oda mantıklı benim odam yok malasef su anlık böyle idare edicez
Wonderwoman Nehirimmm06 yok vaktinle almışsınız bende 3 ay önce almıştım iyiki almışım park yatak almıştım aldığım fiyatın üstüne 300 TL zamlanmis 🙄
bircivcivannesi Nehirimmm06 22 + 5 biz de alalı 5 gün falan oluyor. Baktım her almadigim gün fiyatı artıyor bu meretin 😅
Oglumveben34 Nehirimmm06 18 haftamda annemle babam aldı çünkü indirimdeydi, onlarda almak istiyorlardı. Pahalı almayın şimdi alın dedim kurulu duruyo sepet beşiğin.