Nehirimmm06 ogrencianne35 ben de 20+5 dim canım gittim ama detaylıdan çıkmıştık onları çok konuşmadık ben 20 si gibi gidicem o zaman konuşurum acaba sezaryen mı dicek ben de onu çok merak ediyorum
ogrencianne35 Nehirimmm06 ben senden önce gidicem öğrenip yazarım burada 😂 sezeryan mı normal doğum mu belli olması erken 34 den sonra çatı muayenesi oluyormuş ee bi de açılma olacak mı bebek nasıl gelecek kanala inecekmi bunlar da çok etkiliyor
Ozlem23 Nehirimmm06 20 li haftalarimda idi ama hatırlamıyorum tam tarihini uygun buluyosaniz alın bence sonra iyice masraf olmasin
Nehirimmm06 Tubikcay ben şimdiden bile çok yoruldum canım ilerleyen haftalar da baya zorlardı beni aradan çıkması iyi oldu aslında
ogrencianne35 Nehirimmm06 bakılmaz canım ben normal doğum istiyorum inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla doğum yapalım sağlıkla ❤
Bhrmolo Nehirimmm06 Amin inşallah 😇 aslında kayınpederim heves edip herşeyi erkenden alıyor diyeyim biraz 😂
Nehirimmm06 ogrencianne35 amin canım Muzaffer hocayı da sevmeye başladım detaylı ultrasonun kapısında bekliyorduk o da ameliyattan çıkmıştı onu görünce çok stresliydim rahatladım mutlu oldum güven veriyor insana inşallah kurtuluruz bi avazda
Tsngamze Nehirimmm06 Ben daha erken diye kıyafetleri doğum çantasınıda hazırlamadım açıkcası 32. Haftada başlıyacam şuan 28 haftalığız erkenden yapmaya gerek yok bence 👀
BurcuLice Nehirimmm06 biz ananemizle birlikte 32. Haftamızda aldık şuan 33+4 teyiz sağlıkla gelsinler inşallah