Nehirimmm06 Kızlar ben 22 haftalık hamileyim çok şükür iyi gidiyor hersey bugün çok uyguna geldi beşiğini aldık bebeğimin biraz erken ama merak ettim siz ne zaman aldınız
ilkannelikkk Nehirimmm06 Ben görümcemden alıcam ama kendim alsaydım da ne zaman alabilirsem o zaman alırdım 🌸
Nehirimmm06 ilkannelikkk erken aldım ya merak ettim canım hersey gün geçtikçe pahalanıyor nasılsa diye aradan çıkardık eşimle
Nehirimmm06 Busra34ybg bende o zamanlarda düşünüyordum eşim çok ısrar etti bende alalım dedim aslında canım
Nehirimmm06 ogrencianne35 bende babymall dan aldım canım 100 TL ye 25 TL hediye ceki veriyorlardı ondan aldık eşimle e bebeğe baktım ordada güzeldi evet beşikler
Prenseslerannesi34 ogrencianne35 Hangi sepet besiklerden aldınız acaba bende beğeniyorum e bebektekileri
ogrencianne35 Nehirimmm06 valla herşey pahalı oluyor gün gectikce bugün markete girdik çok araştırmıştım molfix bebek bezi almaya karar verdik prima çok pahalı mesela onur markette indirim vardı molfix bezde 46li yenidoğan 30 tl ye düşmüştü aldım
Burcuaakyool Nehirimmm06 ıkı günde halletım 35. Haftamda yatak odası takımı anne yanı besıgini felan aldık sonra ertesı günde oda süsleri tülleri kıyafetleri canta hazırlıkları felan hepsını aldık eve geldık bıttı 🧿 suan 38 haftam beklemekteyız 🥰🙏🏽💕
ogrencianne35 Nehirimmm06 ben iğne vuruluyorum hala progestan devam erken doğum olmasın diye ondan bugün minnosun kıyafetlerini de yıkadım 😂 utuleyecektim kurumamışlar daha dün gittim lcw dan gecelik ve pijama takımı da aldım kendime