Mother__25 Yeni hamile oldugumu ogrendim 4 haftalık sizce ne zaman ultrasina girmeliyim ne zaman gozukur
kayramom1 Mother__25 bende hala gitmedim 6+6 oluyoruz yarın gidicem biraz bekle istersen canım alttan bakabiliyor rahatsız olmaz san git
Gunes3434 Mother__25 kan testine göre beta 4 bine çıkınca git canım. Ama folikasite başlamadıysan başla
zk92 6+2 dr gittim ilk. Kalp atışını duydum. 8. Haftadan önce gitme dedi sağlıkçı tanıdıklarım ama içim rahat etmedi 🙈
Emeltt Gunes3434 Mother__25 re genesıs max kullanmaya baslayın bu arada folık asit doktorn demesne gerek yok gıdınce ztn dıyecek baslams olun sız
kayramom1 Ladyy keseyi göremiyorsa alttan bakmak istiyor bunu bildiğim için gitmedim zaten ikinci gebeliğim yaşadığım için söylüyorum bunu bende biliyorum
2prensesannesi1 Mother__25 şimdi gitsen keseyide görmeye bilir bnem 5 haftalıkken keseyi gördü 7 haftalıkknde kalp atışını duyduk
Deniz95 Mother__25 ultroson için 6. Hafta mantıklı. Ama sağlık ocağında beklemeden genel testlerini yaptır bence tahlillerde bir eksiklik falan çıkarsa ilaca başlamış olursun.