Ygmr15 [silindi] gebeligin ilk zamanlarında tiksindim hic tüketmiyorum onun yerine takviye verdi doktorum.oysa cok severdim balığı
Sermec27 [silindi] haftada bir somon tüketiyorum aslında somonu sebzeli olarak tencerede yaptıgım için iki gün üst üste tüketiyorum ertesi güne kalıyor cünkü 🥰
[silindi] Selinardc ben balık yemiyorum küçükken bi hastalık geçirdim iğrendim 2 kere kendimi zorladım 8 haftalık hamileyim ama yok gitmiyor yani doktordan bende taksiye isticem🥰
Selinardc [silindi] evet doğrudur bende severm ama her hafta yemiyorum tiksinmiym diye iki hafta bir iyi geliyor ♥️♥️
dugmeninannesiii [silindi] ayda bir yiyordum doktorum her gitmede soruyo haftada bir yiyomusun die 😂 çok sevmiyorum çünkü ev çok kokuyor 😂 15 de bire indirdim onuda kabul ettiremedim😂 yok illa haftada bir yicen diyo haftada bir fırında yapıyorum en azından ev kokmuyor 😃
Zehraaa98 [silindi] bugün yedim ama her yediğimde kusuyorum eşim dalga geçiyor ulus hali gibi kokuyor kusunca dıye🤣 3 hafftada bı yiyorum
berilkus [silindi] Hiç 🤢 Hamileliğin başından beri omega kullanıyorum. Ayrıca satılan balıklar çoğunlukla çiftlik balığı. Yosun yemeyen balıkta omega olmaz ki. Denizin dibinden yosun yemeyen balığı sadece protein almak amaçlı yersiniz. Omeganın kaynağı yosundur.