Selam arkadaşlar ilk başta şunu söyleyim bu dünyanın en güzel duygusu🥰… Gece saat 12 gibi düzenli sancılarım başladı… İlk hamileliğim olduğu için sancılar beni saat 3 kadar ikna edemedi😂. Saat 3 eşimi kardeşimi uyandırdım ve hadi çantaları alın gidiyoruz dedim… Onlar benden daha telaşlı.. Gittim ve ultrasondan baktılar.. suyum fazla ve kordon dolanma riski vardı normal doğum için.. Ayrıca bebeğimin kafası büyük ve kendi de iri bir bebekti.. Sezeryanı kabul eder misin dediler.. Hiçbir şekilde diretmedim onlara güvenip onlara bıraktım… Tabi bu arada sezeryan için kan tahlilleri falan derken 3 saatte öyle geçti.. Yani her ne kadar sezeryan olsam da neredeyse 2 saat şiddetli sancı çektim.. 5 6 cm açılmam olmuştu.. En sonunda beni götürdüler ameliyathaneye… Acı yok his yok 😂😂korku sardı beni.. Halbuki korkacak hiçbir şey yoktu… Benim bacaklar zangır zangır titriyordu taaa ki belden aşağı uyuşana kadar… 😂Ne oldu nasıl bitti bilmiyorum benim tospişim tepemdeydi 🥰🥰bu nasıl Bi duygu bu nasıl bir güzellik anlatamam size canım oğlum yanı başımda… Devlet hastanesinde doğum yaptım bu arada.. Tek sıkıntı sevdikleriniz yanınız da olmuyor.. Ama refakatçi aldılar.. Kardeşim yanımda oldu ikimiz de Acemi olduğumuz için çok zorlandık.. Annem özel sebeplerden dolayı gelemedi… Size en büyük tavsiyem yanınız da muhakkak tecrübeli biri olsun… Sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz… Rabbim isteyen herlese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲… 🌺🌺🌺