kelebegims Kızlar yarın sabah hastaneye gideceğim. 40+2 olduk ama hala bişey yok. Yarın suni sancı verecekler bebeğimin durumu biraz sıkıntılı bebeğime ve bana dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim❤️
Hatice68 kelebegims Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolaylık versin Rabbım iyilerle karşılaştırsın insallah
Albiina05 kelebegims Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 😊 benim de yarın sezaryen im var çok heyecanlıyım
E-K-D kelebegims Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bende 37+4 deyim artık doğurmak istiyorum sadece kalçamda ara sırada alt kısmımda sancı oluyor. Suni sancı ile normal doğum olması mı bekleniyor ilk önce olmazsa mecburi sezaryene mi dönüşüyor ?
kelebegims Albiina05 amin canım inşallah 🤲 benim de suni verecekler ama açılmam olmaz diye düşünüyorum sezeryana alırlar bişeyim yok çünkü hala 🤷♀️
kelebegims E-K-D ben de hep erken doğuracakmış gibi hissediyordum ama hala doğuramadım 😅 doktor suni sancı verecek olmazsa mecbur sezeryana alırlar