zerana Skrye03 anneler siz kafayı yemişsiniz :D mercimek kadar bebeğin pipisi burdan bakmakla anlaşılır mı :D
Nehirimmm06 Skrye03 daha çok küçükmüş canım benim 16. Haftada bebeğimin bildiğin tam ortada çıkıntı vardı ultrason resminde her gören erkek mi diyordu 😂 gerçekten erkek ama o pipisi değilmiş
Bsrkst Skrye03 tahmin ettiğim için sordum bayağı bayağı belli ediyor demek ki . 2 hafta daha sabretmeliyiz :) teşekkür ediyorum cevap için
balarisi06 Skrye03 neden herkes böyle yazmış anlamadım ama bana da öyle geldi erkek sanırım 😁 yirim ya minnacık maşallah
Seda-34 Skrye03 o haftalarda erkek bebeğin pipisi ile kız bebeğin klitorisi aynı boyutta oluyormuş diye duymuştum o yüzden görüntüye çok aldanmamak lazım
dondurmalibebegim Canım bence erkek oda net pipi 😂 Bu 15h iken ultrasonum Ne kadar net pipisi. 12haftalık ultrasonumda da belli belirsiz bişey vardı arasında yandan acabamı ki diyordum. :) kız olsa öyle bir çıkıntı olacağını sanmıyorum
Canan123 zerana doktorun ultrasona baktıktan sonra cinsiyet söylediğini anlamak için doktor olmaya gerek yok 😂