Kubra1406 Gümüş kapak kullanan anneler, ayarın bir önemi var mı 925 mi yoksa 999 ayar mı olmalı fark ediyor mu?
mercimeginanne Kubra1406 999 olması gerekiyormuş o yüzden ben 999 aldım ve çok memnun kaldım. Doğum sonrası yara olmaya başlamıştı göğüslerim 3 gün taktım ve yaralarda acılarda geçti şuan çok rahatım şükür
mlkkk Kubra1406 925ayar takı yapımında kullanılıyor canım 999ayar sağ gümüş sağlık açısından daha faydalı
Kubra1406 mercimeginanne bende son bir haftam kaldı aslında yara olursa alırım krem etkili olmazsa diye düşünüyordum ama herkes kremin etkili olmadığını son çare gümüş kapak öneriyor
mercimeginanne Kubra1406 lansinoh krem sürüp kapağı taktım ben çoğu zaman.. ikisinide kullandım. Dışarı çıkınca gümüş kapaktan dolayı memiştolar üşüyüp acıyor o zamanda sadece kremi sürdüm çıktım falan 🙈 inş yara olmaz canın kesiliyor gibi oluyor 🙄
Redpepper 999 aldım ama henüz kullanmadım da araştırdım epey 999 ayar ağır metal içermiyor safmış 925de içerebiliyormuş bunları. Benim zaten metal alerjim var o yğzden de tercih ettim 999 ayarı
civciv1520 Gümüşü karartıyor cildim . Kolye küpe yüzük gümüş olan hiç birşey takamiyorum .gümüş kapak yerine göğüs kalkanı aldım Philips inşallah iyi gelir