Elfffcnnn28 Safiyecicek belli olmuyor bazen bir ay önceden dogum kanalına yerleşiyor bazen günler önce 2. 3. dogumlarda saatler öncesi bile olabiliyor
Pcoslubiranne Safiyecicek doktorum kafasini sokmus heran baslayabilir demisti 2 gun sonra suyumgeldi 37+1? De dogurdum.
Prensesannesi41 Minnosunannesiii benimki de 34te kanala yerleşti 39 haftalığım hala gelen giden yok 😀😀
Cigdema Busra34ybg yaaa merhaba, benimde öyle ama epey korkuyorum. Neler yapıyorsunuz ne dedi Dr size ?
Busra34ybg Cigdema Dün nstye girdim kontrolüm vardı doktor sıkıntı yok suan için dedi canım planlı sezeryan olucak 1 nisanda benim o yüzden biraz rahatım tabi bi anda gelmeye kalkmazsa :)
Cigdema Busra34ybg benimde 31 de doğum kanalina girmiş dedi, ekstra ilaç falan vermedi sadece dinlen yorulma dedi. Tabi epey stres yaptım :(
Busra34ybg Cigdema hiç yapma canım kanala girmesi hemen doğcağı anlamına gelmiyor banada ilaç falan vermedi doktor hatta dinlen bile demedi yürüyüş yap böyle vitrin gezer gibi yavaş yavaş sadece okadar 37+2 olduk Bile Şafak 3 :)
Cigdema Busra34ybg yaaa teşekkür ederim ❤️ umarım bende o zamanları görürüm. Size de sağlık dolu ve rahat bir doğum dilerim ❤️❤️