ogrencianne35 burada daha önce de bebek bezi ile ilgili post açıp sormuştum ama çevremdekilerden de duyduğum kadarıyla herkes molfixden çok memnun bugün markette indirim de bulunca aldım bende yenidoğan pure soft 46 adet 30 tl ye düşmüştü 40 tl den
Nupeell ogrencianne35 Sleepy bio naturali çok övüyorlar baya güzelmiş bende ondan alıcam sanırım arkadaşım da bebeğine aldı yumuşacık iyi dedi
ogrencianne35 mucizemmmmmmmm kullandınız mı siz peki molfix bez 😊 yada başka bir marka bebek bezi mı aldiniz
nesmom Ben trendyolda slpeey 210 adedini 102 liraya aldım ama daha kullanmadım nasipse bir buçuk ayımız var
ogrencianne35 nesmom ya ben o markanın pedini kullandım hiç memnun kalmadım sanki bebek bezi de kötüymüş gibi geliyor bana kullanıp memnun olanlar da var cevremde açıkçası prima da çok çok pahalı molfix biraz daha uygun geldi
Sidika_emin nesmom keşke o kadar büyük almasaydin çünkü çok kullanıyorlar yeni doğan bezi i hemen 2 ye gecmn gerekecek
ogrencianne35 Nupeell inşallah bende memnun kalırım molfixden devam ederiz 😊😊 stok yapıp çok almayı düşünmüyorum öyle diyor herkes bebekler çabuk büyüyor diyorlar
Nupeell ogrencianne35 Evet stok yapmak saçma zaten bez sürekli elimizin altında olan bişey 1 bedenden kaç paket alanlar var mesela hep ellerinde patlamış bebekler çabuk büyüyor çünkü
ogrencianne35 Sidika_emin ben 46li aldım acaba bi paket daha alsam mı diye düşündüm ama sonra vazgeçtim