Kaderimm Sedanindenizi Her yerde hissediyorum diyebilirim bazen ayağını aşağıdan yukarı çıkarıyor 😂 bazen tam kasığımda aşağıya tekmeler sağ tarafa kafa dayama felan 🙈
Omerhatice Sedanindenizi 25+6yim tam şu an mesala kaburgamın altında biseyler yapıyor karnim şekilden şekle giriyor Ama bide bakıyorum göbek deligimin orda bi bakıyorum kasiklarima doğru heryerde geziyor yani canm 😊
Sedanindenizi Kaderimm Benimde degisiyor hissettigim yerler bu aksam kasiklarimda baski hissediyorum cok idrararim geliyor ams karnimdada hissediyorum ayni zamanda tereddit ettim bende bebek asagimi indi acaba diye🙄
Busra34ybg Sedanindenizi o haftalarda genelde aşağıda hissedilir hatta vajinada baskı hareket hatta heran çıkacakmış gibi olur 😃
Havvanur42 Sedanindenizi 24 haftalık oğlum olacak nasipse kasığımın sağ tarafında hissediyorum genelde ordan tekme atıyor :)
34_21_23 Sedanindenizi o haftalarda tersti ayaklarıyla özel bölgeme vuruyordu elleriyle göbek deliğimin çevresine vuruyordu. Şimdi doğum pozisyonu aldı göbek deliğimin üstünde ya sağında ya solunda hissediyorum bazende kaburgama vuruyor 😀
Sedanindenizi 34_21_23 Peki o haftalarda kasik agriniz ya da sik idrara cikma durumlariniz oluyormuydu?
Kaderimm Sedanindenizi Ara ara banada oluyor cnm tuvaletten çıkmadan tuvalete oturuyorum bazen ama gayet normal bı süreç
34_21_23 Sedanindenizi evet oluyordu sık idrara çıkma hep oluyor ozamandan beri günden güne arttı ama kasık ağrısı ara ara oluyor geçiyor
Busra34ybg Sedanindenizi olur canım ayakları aşağıda olduğu için eğer yanma idrara çıkarken sızı tarzında bi durum yoksa bebekle alakalıdır eğer söylediklerim varsa enfeksiyonda olabilir
Deniz95 Sedanindenizi ben iki gündür az hissediyorum ama 24. Ve 25 te kasıkta göbek deliği altında sağ tarafımda hissettim bide dolanıyordu genel olarak 😂
Yetgineslihan Sedanindenizi valla her yerde hissediyorum desem geçen resmen vajinama vuruyordu canım acımıştı hatta. Genelde göbek deliğimin oralara vuruyor. Dışarıdan da belli oluyor artık 😍 sizinde oluyor mu