Demetslt Kızlar bu cocuk daha karnimdayken uyumuyor sürekli hareket halinde cok şükür bin şükür ama ne bilim uyusun da istiyorum. Kordon dolanmamız var birde korkuyorum haliyle. 23 haftaligiz sizde durumlar nedir 😅😅
Buketkucuk Demetslt ben hareketleri biraz azalsın hemen ödüm kopuyor bir sorun mu var diye😜 Hep hareketli olsun istiyorum🌼
Busra34ybg Demetslt doğuma son 3 gün normalde son haftalar hareketler azalır diyorlardı ama bizimki zerre yerinde durmuyor doğuncada böyle olursa yandım diyorum valla artık
Kaderimm Demetslt Benimkide öyle 25haftaligiz ayakta da aynı yatincada hep bı horon havası içerde 😂bazen diyorum yavrum az sakin ol elim aşağıda geziyorum heran firtlayacak gibi 🙈🤗🥰
Omerhatice Demetslt bizde 25+6 yiz bizde aynı durumdayız canim kıpır kıpır hic durmuyor kav kere usg cihazına falan vurduğu bile var oğlumda aynıydı oda kav kere usg cihazına vurmuştu doktor.bir fırlama geliyor demişti simdi kizim içinde fırlama bir cimcime geliyor diyor 😁😁
Demetslt Omerhatice doktoru gorunce uslanıyor odadan cikinca yine kıpır kıpır 😅 saglikla al kucagina canim benim
Omerhatice Demetslt amin canim aminn cumlrmiz inşallah 😇 Benimki doktor falan dinlemiyor valla gelişi güzel dalıyor 😁
Rumeysa10 Demetslt maşllah öncelikle benim bebeğim 34 haftalık olduk ama akşama kadar çok az hareket ediyor
Dilek58 Demetslt içerde savaş varken yazıyrm bunu 😅 aynı haftalığz gece uyuyor sabh açıkınca gümbürtü kopuyr akşama kadar aktifiz 🤣
Msde_srds Demetslt benim çocuk ven uyuyana kadar kıpır kıpır ben uyuduktan sonra o da uyuyor sabah ben uyandığım da o fa uyanıyor 😀😀 analı oğluşlu böyleyiz her gün çok şükür hareket etmediği zaman dürtüyorum uyansın diye 😆😆 yazık çocuğuma ya
merveklyc Demetslt 22+1 haftalığım benim kızım de hareketli maşallah hareketli olması iyi bişeymiş ☺️