Mom0891 Buketkucuk gittim canım acile 1 ampul progestan yaptılar doktorumun talimatı üzerine sabahta usg var zaten
Mom0891 Adakbebek2020 aradım doğumhaneden arkadaşlarımı inan şu süreçte herseyden tedirgin oluyorsun hemşire olsakta bu tür olaylarda bilinçsiz olabiliyoruz🤭😓 doktorumu aradım 1 ampul progestan yaptırdım sabahta usg çektircem
Zezeeeyyldrm Mom0891 igne progestan cok iyi geliyor benimde kese etrafinda kanama alanim olusmustu yatisim yapilmisti o gun progestan igme ve fitil vermislerdi sabahinda kanama lekelenme bitmisti sende korkma ama tedbir almakta onemli iyi yapmissin gitmekte
Zezeeeyyldrm Mom0891 benimde oldu kahverengi bile olsa risktir doktora gitmelisin igne progestan verilir hem dusuk tehditini ortadan kaldirir hem de lekelenmeler biter bende yasadim ayni durumu gecti sukur ilaclari kullanip dinlenince geciyor.
Mom0891 Zezeeeyyldrm çok sağol canım herbiriniz içimi rahatlattınız❤️❤️❤️ Bende kafamdaki şüphe kalksın diye yaptırdım progestan 🙏🏽Her birimiz umarım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız❤️❤️
Nurcan54 Mom0891 kimsenin seni korkutmasına izin verme doktoruna sor kesinlikle canım bende de olmuştu yerleşme kanaması diye geçiyor bu haftalrda gelen lekelenmeler
guncehedi Benimde bugün 6.haftam hala kullanıyorum progestan hiç korkma yerleşme kanaması da olabilir dedi doktor dinlenmeye çalış 🙏🏻🤰🏻
Mom0891 Adakbebek2020 canım gittim kesem 8.87mm hersey yolunda 🙏🏽 Progestan 200 basladı doktorum.oral olarak günde 2 adet almamı istedi  https://hizliresim.com/56jTqr