MehtapErbilSemerci 30 haftalık hamileyim dün sancım vardı acile gittim doktorum tatilde olduğu için ebe muayene etti vajinadan ve rahime yumuşama var dedi hastaneye yatman lazım dedi bu durumda olup erken doğum olur mu Acaba başına böyle bişey gelen varmı çok korkuyorum erken doğacak diye😭😭
deletedmom40 MehtapErbilSemerci bence işinin ehli bi doktora daha görün ebe ne anlar o zaman her yemek yiyen aşçı olsun
MehtapErbilSemerci deletedmom40 doktorum işinin ehli bi doktor ama bayram tatili olduğu için şehir dışında pazartesi gelecek ama gün geçmiyor stresten ne olacak ne yapıcam erken dogarsa
Esmmaa Rahim yumuşaması varsa açılman varsa Doğum başlamıştır canım belki. Ebeyi boşver güzel bi doktora gözük yada doktoruna ulaş o yönlendirsin seni belki yönlendireceği başka bildiği doktor vardır. İğneyle serumla durdurabiliyorlar çünkü doğumu öyle 6-8 hafta gidenler var
MehtapErbilSemerci Esmmaa doktorum pazartesi gelecek ama korkuyorum ilki sezeryandi 38 haftalık olunca gittim doğuma hiç bu sorunları yaşamadım Onun için içimde bi korku var doğacak kuvözde kalacak diye
MehtapErbilSemerci Esmmaateşekkür ederim canım şimdi 30 haftalık dogarsa ne kadar süre kuvezde kalır acaba