Ozlem16 Mrb kızlar 36 haftalik dogum yapan varmi bebek kuvezde kaliyormu 2 gundur kendimi iyi hissetmiyorm yardimci olursanz sevinirim
Furkan35 Ozlem16 arkadaşımın 35te nişanı geldi. Açılmasına bakıp 1 haftaya doğurursun dendi. Ve ciğer geliştirici yapılmadı 36da da doğurdu küvezde de kalmadı kilosu iyiydi ciğeri de geliştiği için sıkıntı olmadı
Sema99 Ozlem16 benim kızım 36 haftalık doğdu eğer kilosu sağlığı iyise küvezde kalmaz benim kızımın kilosu düşük olduğu için herhangi sağlık sorunu olmadığı için sadece kilosu için yatmıştı küvezde şimdi 2.5 yaşında
Esmmaa Canım bende aynı durumdayım post açmıştım oldukça yorum var istersen benim postumu oku. Ciğer gelişimiyle alakalı bebeğin 35 haftalık Doğum yapıp ciğerleri geliştiği için kalmayanda var 39 haftalık doğup ciğerleri gelişmediği için küveze girende. Allah bilir🙏 Ciğer geliştirici oldun mu
Furkan35 Esmmaa 39. Haftada neden ciğer gelişmiyor ki? 35ten sonra gelişiyor dedi bana doktorum. Bence başka bir sebeptendir o.hafta hafta gelişen şeyler farklı 32de de böbrekler gelişimi tamamlıyor mesela. 35 i atlatana geliştirici vurulmuyor.
Hnd Merhaba 36+3te doğum yaptım, yapmadan önce ciğer geliştirici iğne yaptılar, kilosu 2750 idi, küvözde kalmadı çok şükür
Furkan35 Hnd 35ten sonra ciğeri gelişiyor dedi doktorum besen yapıldı acaba iğne? Arkadasım tam 36da doğurdu ona yapılmadı
Esmmaa Furkan35 35 i atlatana vurulmuyor diye bişey yok canım. Ben 36+3 teyim 2 cm açılmam var ve bebek leğen kemiğine oturmuş. 2 gün önce ciğer geliştirici oldum. Doktor her ihtimale karşı yaptırdı. Ayrıca 39 da solunum sıkıntısı da çekebiliyor bazı bebekler. Ayrıca örnek vermiştim zaten
Hnd Furkan35 bende gebelik kolestazı oluştu, erkenden doğurmam gerekti, her ihtimale karşı yaptı, doğumdan sonra herhangi bir sorunla karşılaşmamak için