Redpepper pattadanak anlatıyor canim 😁 kapıdan bit girdik güler yüzlü bi şekilde karşıladı eşimle birlikte girmiştik içeri nasılsıniz bebis nasıl iştah nasıl kardeşi varmi o nasil vs. Diye bizde zaten yaptiricaktik bide esim ilk evlendigimiz sene bobrek nakil ameliyatı oldu ondan kaynaklı böbreklere özellikle daha detaylı bakılsın istedik genetik olabilir belki diye hamd olsun temiz çıktı eşime baya sorular sordu sonra usg odası ayrı oraya geçtik biz sustuk bosey sormamiza gerek kalmadan herdeyi söyledi boyu su kilosu su bak bak nasıl vuruyor bak bu beyni bak kalbi eli kolu parmaklarını birlikte sayalım hadi falan dedi yüzünü gösterdi prenses bak şuna bak bide artistlik yapıyor bize falan diye sakalastik biraz tombia gidiyor kizim ben evet yiyorum gervktn dedim eşime dondu Mustafa bey size emanet ediyorum tospik bosey gelcek yoksa baktın çok yiyor al önünden falan diye eşimle sakalastilar baya güzel geçti yani 😇 bende stresliydim baya bide malum muayeneyle birlikte 850 tl para verdik deyse bari diyorduk istediğimiz cevapları alsak diyorduk hamf olsun oyle oldu canm😇