Senatuna71 Kızlar benim sata göre şuan bebeğimin 31 hafta olması gerekiyordu ama bebeğim 29 haftalık olarak tarihimi değiştirdi doktorum kafam çok karıştı doğumum neye göre olucak acaba ??😓 Benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba ?
Mucizepamugum Senatuna71 ultrason tarihine aldiris etmeyin anne baba minyonsa genetikten dolayi kucuk cikmis olabilir Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin ilk ultrason görüntulerinde kac haftalik ciktiysa o tarihe göre ilerleyin derim😊
Omerhatice Senatuna71 canm ohlr olunca bebeğin gelişimine göre yani usgde çıkan sonuca göre ilerliyor doktor onu takip edeceksin eğer bebek kendini toparlarsa o zaman senin tarihine göre ilerliyor
Senatuna71 058elf canım geç döllenme dedi ama kendisi benim sat tarihimi değiştirdi şuan onun sat tarihine göre ilerliyoruz ☹️
elcindefne Senatuna71 doktorunuzun dediği haftaya göre olur, benim arkadaşımın da geç döllenmeydi doktorun tam verdiği tarihten 1 gün sonra doğdu bebiş
058elf Senatuna71 benimde öyle canım 10 gün ileri attı doktor adet tarihimi geç döllenme olmuş diye :)
elcindefne Senatuna71 aynen öyle hiç kafanızı takacak bir durum yok kendinizi boş yere strese sokmayın 😌 doktora haftasını değil doğum tarihi ne zaman gösteriyor diye sorun tam tarih verir zaten
Senatuna71 Mucizepamugum inan canım doktor okadar çok karıştırdı ki tarihleri o yüzden allak bullak olduk anlayacağın hiç birşey uymuyor kafa yapısı 30 haftalık sat 31 bebek 29 diyor herşey karıştı anlayacağın ☹️
Senatuna71 Mucizepamugum bu arada sağol canım Allah razı olsun hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah 💕
Senatuna71 058elf maşallah çok az kalmış rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım ❤️🥰
Omerhatice Senatuna71 uyarlanabilir canim benm oğlumda ilk zamanlar 10 gün geri idi gec döllenme vardi beslemeye yemeye içmeye dikkat et o toparlar demişti doktoeum 11. Haftada normal adet tarihine uyarladi kendini sonra norml tarihe göre devam ettik canim😊