Bussratozaan Kızlar selam benim. Ara ara bacak agrım oluyor sağ bacağım özellikle dizimin altından aşagısı böyle agrı acı yok ya ama bi huzursuz bacagım böyle uzatıp kasılınca iyi geliyor nasıl geçer yada neden oluyor benim gibi olan varmı?
gozde_s Bussratozaan bendede aynısı var hatta bel ağrısıda her bünyeyi farklı etkileyebiliyor canım doktoruna bir danış magnezyum eksikliğinden olabilir maden suyu tüketmeye çalış hergün mutlaka
Pelit7 Bussratozaan Öncelikle çok geçmiş olsun gebelik kaynaklı varis başlamış olabilir çok ayakta durmadan dinlenin mümkünse ve muhakkak doktorunuza söyleyin
OzgeAlya Bussratozaan Geçmiş olsun huzursuz bacak sendromu geldi aklıma ilk olarak tabi bilemeyiz ne olduğunu bı Doktora mi gitseniz onlar daha iyi bilir 🙏
Krtl21 Yanlış bilgi vermek istemem ama sağlık ocağında ki hemşire söylemişti canım bacağında kramp agrı vs varsa magnezyum eksikliği nedeniyle olur diye
Bussratozaan OzgeAlya evet onu bende okudum öyle bir ama belki krampda olabilir doktoruma sordum magnezyum ilacı önerdi
Fatma7666 Bussratozaan Bende de sol bacağımda var kalçamdan başlıyor aşağıya doğru iniyor bebeğinizin cinsiyeti ne acaba ?
Fatma7666 Bussratozaan Annemde bana dün söyledi erkek çocuk bacağa vurur diye ama hayırlısıyla doğsunlar inşallah sağlıklı hayırlı evlat olmaları en önemlisi 🥰yormayın çok kendinizi dinlenin geçiyor 🦋
Dilarraa Bussratozaan 34. Haftadayım 1 haftadır benim geceleri aynı diz kapağından aşağısı değişik bir şekilde ağrıyo önceden akşam olsada uyusam derdim şimdi akşam olmasın diyorum.
Tubbbbbbbbb Bussratozaan ayni seyi bende yasadim huzursuz bacak gibi magnezyum kalsiyum iceren bir ilac basladi daha bugun ictim bakalim gecerse yazarim tekrardan gecmis olsun :)