akay123 Arkadaşlar tecrübeli olanlara sormak istedim bazı kurutma makineleri kıyafetleri küçültüyormuş o yüzden kullanıp memnun olduğunuz modelleri yazabilirmisiniz acaba ☺️
Mgokkilicc akay123 Vestelin 7 kiloluk olan kurutma makinesini kullanıyorum çok memnunum şuana kadar bir sorun yaşamadım :)
mrsbiyolog Pamuklu şeylerde toparlama yaptığı doğru ama zıpçık gibide yapmıyor yani sadece yünlü hiçbir şey atmıyorum. Ben 4 senelik evliyim bende arçeliğin kurutma makinesi var. Evlenmeden öncede annemde vardı onunki baya eski 10 sene olmuştur alalı onunkide bosch.
Chaala89 akay123 merhaba kuculme sorunu hic yasamadim ama yünlü kazakları yünlü havalandırma modu var orada kuruttum. normal kurutma modunda kurutmadim.
Aycmmm Bosch seri 8 4yildir kullaniyorum yorgan,yastik, mont, ayakkabi , yünlü hersey yikiyorum hic cekme yada yipranma yasamadim tavsiye ederim
Sadu44 Bende bir yıldır arçelik kullanıyorum çok da memnunum yıpratma vs hiç olmadı birkaç atlet küçüldü ama onunla mı alakalı yoksa yüksek derecede yıkadıgımdan mı bilemedim
eebru- akay123 samsung 10 kg yikama kurutma air wash kullaniyorum memnunum küçültme yada rengini soldurma gibi sorunlae yasamadim