Ygmr15 Merhaba güzel anneler urfa da epidural normal doğum yapan var mi? Henüz 22 haftalik hamileyim ama başından beri doğum korkum var. Urfada epidural ile doğum yapan varsa sürece hakkında bilgi verebilir mi?
suscarparimm Ygmr15 academia hastanesi fatma çetin pelit yapıyorum canım ben ona gidiyorum konuşmuştuk doğumla ilgili ama henüz yapmadım beklemedeyim
Sevil34 Ygmr15 Ben yaptırdım kesinlikle kalıcı bir bel ağrım baş ağrım hiçbir şey olmadı İkinci doğumunda da nasipse Tekrar yaptırmak istiyorum Tamamen yapan anestezi doktorunun iyi olması lazım
Ygmr15 suscarparimm suscarparimm kaçıncı haftadasın canım ben ilçedeyim ama normal dogumdan cok korkuyorum
suscarparimm Ygmr15 evet oluyor sezeryandada oluyor bel ağrısı normal doğumu öneriyor doktorum zaten ama işte korku
Cjdjdj Ygmr15 4 gün önce sezaryen oldul normal doğumdan korkuyodum şuanlık daha iyileşmediğim içğn belim kesiğim bacaklarım ağrıyo her iki doğumda sanırsam 40 çıkana kadar bçyöe ağrılı
suscarparimm Ygmr15 27+3 canım bende sezeryan istiyorum epidural spinal sezeryan bakalım nasip belki normal olur bende korkuyorum 😂
Ygmr15 Cjdjdj öncelikle hayırlı olsun🌸 her ikisinin de zorluğu vardır tabi önemli olan bebişlerin sağlıklı olmasi 🌸